Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3678 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3678 reviews

8
Naam: Marianne De Jong
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Helaas hebben wij ons verblijf op het park als minder ervaren dan de voorgaande jaren. Het huisje was smerig, er ontbraken dingen die we andere jaren wel in het huisje aantroffen. Zoals een schemerlamp, een stok om de ramen te openen, een trekker in de douche, closetpapier in het welkomstpakket en (niet erg belangrijk) een mat bij de tuindeur voor de inloop. Verder was het huisje nog erg smerig. Wij hebben maar meteen de stofzuiger ter hand genomen en troffen onder de banken nog chips en ander vuil aan. De keukenkastjes plakten en het aanrechtblad waar de apparatuur staat ook.Tevens zijn de banken af. De stoelen mankeert niets aan, maar zodra je in de bank zit dan zak je dermate diep weg dat je er amper meer uit komt. Wij hebben onze kussens er maar bij in gelegd om een rugletsel te voorkomen. De klachten van niet schoon huisje die ik de volgende dag aan de receptie doorgaf, werd afgedaan dat wij dat hadden kunnen melden en dat de schoonmaak dienst dan wel weer langs zou komen. Tja. De andere klacht van de schemerlamp werd afgedaan met de opmerking dat die dan wel voor reparatie onderweg was. We hebben drie weken in het huisje gezeten. Toch wel een langdurige reparatie. Van een stok om het raam te openen had de receptie nog niet van gehoord. Ze keek me aan en had geen idee waar ik. het over had. Enfin de klachten waren genoteerd. Een week later ben ik weer naar de receptie gegaan met dezelfde opmerkingen (behoudens de schoonmaak, hadden wij immers al gedaan). Alles werd genoteerd. Helaas niets meer vernomen. Het huisje voelde ontmanteld. Kan me niet voorstellen dat dit met coronamaatregelen te maken heeft. Wij hebben het huisje voor een weekend in november weer gehuurd. Ik hoop dat het huisje dan weer aanvoelt als de jaren ervoor.
9
Naam: Hans van Loenen
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Ik vond alleen dat er voor een autoluw park nog best vaak en veel autos rondreden. En de dienstautos trokken zich absoluut niets aan van het ingestelde eenrichtingverkeer!
9
Naam: Margriet Heidema
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het enige wat wij misten was wat privacy op het terrasje. Wij zaten in het huisje Zuring. Het beukenhaagje wat er omheen geplant was zag er een beetje treurig uit (weinig leven in). Aangezien je erg dicht op het pad zit zou het mooi zijn dat er iets meer privacy zou zijn. Wel een heerlijk plekje aangezien je dicht bij de uitlaat mogelijkheid zit voor de hond.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Meer controle op het schoonmaken van de huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen aanmerkingen heel tevreden fijne week gehad.
8
Naam: Anoeska van Rijsbergen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Personeel was vriendelijk, huisje heel netjes en schoon. Fijn dat er ruimte was voor kinderen (speeltuin en zwembad). Park was lekker rustig, ondanks dat er toch veel huisjes bezet waren. Het enige wat iets minder was waren de bedden. Deze waren wel erg zacht. Dat kwam de nachtrust niet ten goede.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een prima familie park. Voor iedere leeftijd wat wils.
8
Naam: Edgar van der Horst
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vond het een donkere accomodatie, die zou ik niet meer boeken. Misste echt lichtinval
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak van de ramen kan beter
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Antoinette Smits-Swaans
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak van de huisjes kan beter. Bij aankomst vonden wij het huisje niet echt superschoon, de afzuigkap behoorlijk vet, rooster in toilet vol met stof, putje in opslag waar de stofzuiger en dergelijke staan rook erg muf. Toevallig zagen we vanmorgen de schoonmaak bij buren naar binnen gaan en deze was na 20 minuten ook weer weg, dan kan je niet alles schoongemaakt hebben is onze mening. Verder prima verblijf gehad en genoten van de mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was fantastisch maar er mag wel wat aan de vloer boven worden gedaan,ook de verwarmingsketel is heel erg gehorig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben erg genoten van ons verblijf. Het enige wat we misten is een klein flesje schoonmaakmiddel, zoals we bijvoorbeeld ook een heel klein flesje afwasmiddel ontvingen. Wellicht kunnen jullie bij een weekverblijf ook een tussentijdse schoonmaak aanbieden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Jammer van het traphekje en een vieze kinderstoel bij aankomst. Verder bijzonder fijn park
9
Naam: Nina Ketting
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bungalow was (zoals altijd) weer prima. De matrassen zijn naar mijn smaak echter te wiebelig. Hierdoor keerde ik na 2 weken verblijf helaas huiswaarts met een gigantische rugpijn. De tuin van onze bungalow lag deze keer langs een behoorlijk drukke weg, waar heel veel motorrijders hun gas lekker opentrokken met alle kabaal die daarbij hoort. Leuk voor hen maar niet echt rustgevend voor ons om in de tuin zitten. Dus al met al een dikke voldoende maar wel met een paar kanttekeningen. Ik denk niet dat ik nog een keer zal boeken voor 2 weken, 1 week is echt het matje met deze matrassen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
7
Naam: Sylvia van Ommeren
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was gewoon niet schoon, onder de bedden lag nog vanalles, kruimels op de bank en stoelen, haren in de douche. Ik werk zelf bij een schoonmaakbedrijf, als ikt zo schoonmaak dan lig ik eruit hoor. Zeker in deze tijd moet t gewoon helemaal schoon zijn
9
Naam: Bert Jansen
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Over het algemeen zijn we zeer tevreden. Mooi park en mooie omgeving. De accomodatie was mooi en ruim, bosvilla. De aankomst was wat rommelig, we moesten wat zoeken naar de borden richting het park en er waren werkzaamheden aan de straat. De vrouw die ons hielp in de receptie vond ik kortaf en niet echt vriendelijk. Bij aankomst van de bungalow was men nog aan het schoonmaken, wel werd er excuses gemaakt en ter vergoeding werd ons een drankje aan geboden in het restaurant. Erg genoten van de rust en natuur, en voor herhaling vatbaar. Bert jansen
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vinden het een heerlijk park
9
Naam: A.J.M. Vos
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
de gelegenheid die geboden werd om ons savonds bij het grote kampvuur te warmen
7
Naam: Jaap Wolthuis
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op slaapkamer hingen spinnewebben aan de plafons. Moeten ook regelmatig worden gecontroleerd en schoongemaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De schoonmaak moet echt beter, vooral in deze tijd. Zorg dat zowiezo de badkamer, toilet, deurklinken, lichtknoppen, keuken goed schoon zijn. Zelfs de lampenkappen zaten onder het stof lekker als je daaronder zit te eten. Ik zou niet weer voor roompot kiezen niet als de schoonmaak niet word verbeterd! Aan de buitenkant van het huisje zag ik houtrot van de kozijnen, en er moet echt nodig weer worden gelakt. De eerste laklaag werd al zichtbaar. Voor de rest ben ik helemaal tevreden. Vriendelijk personeel. Zwembad is prima je kunt er even lekker in zwemmen. En de boskantine ook echt ideaal. En voor de trap wil ik een tip meegeven. Deze is glad namelijk door er bijvoorbeeld antislip spray daarop te spuiten zorg je er al voor dat iemand er niet vanaf kan glijden. De trap word dan zo ruw dat het niet mogelijk is. Mijn broer is er namelijk vanaf gegleden in de vakantie. En als er iets was ze stonden altijd voor de klaar, echt top!!
9
Naam: Lenny Verdonk
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vrij oude accommodatie!! De badkamer had een nare rioollucht. Vrij kleine tv.
8
Naam: Sander De Ruiter
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten, mede dankzij het mooie weer?. We hopen volgend jaar weer bij jullie terug te komen. Zeer vriendelijke mensen en behulpzaam.
8
Naam: A. van Gent-Thijssen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het erg naar ons zin gehad het mooie weer speelde ook een grote rol, we komen graag nog een keer terug
7
Naam: AMY
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Toon meer reviews