Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3031 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3031 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn weekend in gerenoveerde woning. Alleen de badkamer/toilet erg klein!!!! Wastafel in douche gelegenheid, niet praktisch. Park is kleinschalig, maar voor weekend prima.
10
Naam: Joke van der Borght
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk en ontspannen..
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super mooie ligging. Huisje waren verschillend van uit straling ( sommige verouderde uitstraling voor al de daken:( ).
8
Naam: JP
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijke ontvangst bij receptie! Leuk huisje met schitterende ligging aan bosrand
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park, goed nagedacht over de indeling van receptie / restaurant / winkel. Door deze zaken slim te combineren is er een hoge mate van service aanwezig. Schoonmaak kon beter, toilet rook niet fris en er waren behoorlijk veel zilvervisjes aanwezig. Op zondag storing met de vaatwasser, direct keurig opgelost door vriendelijke technische dienst medewerker
8
Naam: Leoni Sipkes
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
ligging direct aan het bos was geweldig. Minder tevreden zijn wij over het sanitair in ons huisje. Het wastafeltje is wel heel summier voor vier personen. Ook misten wij een duidelijke handleiding over hoe om te gaan met de open haard. De thermostaat van de verwarming was verstopt achter een gordijn. Hier moesten we ook de receptie om hulp vragen. De brochure maakt melding van een natteneuzen- honden- route beginnend bij het park. Bij de receptie is daar niets van bekend.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Jacqueline van Boekel
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellige sfeer. Fijne huisjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Locatie is top, personeel vriendelijk, huisje dikke prima dus wij komen graag nog eens terug. Qua verbeterpunten: doe een 2e bank ipv 2 stoelen. De wc op de badkamer zit echt te dicht tegen het muurtje aan zodat je met je blote been/bil tegen zo’n koude muur aan zit, brr.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ondanks de kou een warm bad. Niet alleen huisje maar ook de receptie, vriendelijk, behulpzaam en goed geinformeerd. Jammer dat een paar faciliteiten, zoals winkel en restaurant gesloten waren. Maar een kniesoor die daar op let! En een mooie omgeving! In het Italiaans: Grazie mille e non temere che ci torneremo!!! Vertaald: Hartelijk bedakt en vrees niet wij komen terug!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Altijd lekker om hier te zijn. Heerlijke wandelingen met de hond. Open haard lekker aan. Gewoon genieten!
10
Naam: Jolanda van Ballegooy
Datum: 8 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij zijn erg hartelijk ontvangen en de omgeving is fantastisch jammer dat de trap erg stijl was en de isolatie kan beter maar we hebben begrepen dat daar aan gewerkt gaat worden. en voor de oudere mensen is het lastig dat de badkamer beneden is terwijl de slaapkamers boven zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust en ligging van het park
8
Naam: Conny Van Wijk
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk buitenleven op de Veluwe!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust en ruimte
7
Naam: Geert van Ringelestein
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Op zich een prima park, mooi huisje, vriendelijke medewerkers. Maar het feit dat in de wintermaanden het restaurant plus de daar bijbehorende faciliteiten gesloten zijn zorgt er voor dat er weinig tot niets te doen is en het park een verlaten indruk geeft. Voor ons betekende dat, dat we meerdere keren het nabij gelegen Landal park bezocht hebben. Waardoor we achteraf beter daar een verblijf hadden kunnen boeken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk weekend weg, jammer dat receptie om 15:00 dicht is, restaurant niet geopend is.
9
Naam: Willem Tempel
Datum: 29 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg leuk en mooi park dat echt aansluit op onze wensen... Ook vanwege de honden die we telkens mee kunnen nemen en natuurlijk de ligging van het park in de bossen. We hebben weer heerlijk genoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettig, volgende keer gelijkvloers of grotevslaapkamer beneden ivm toilet beneden
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede service bij de receptie. We wilden graag mountainbiken en binnen een uur had ze het geregeld en werden de fietsen geleverd. Een snelle service! Verder zeer vriendelijk en behulpzaam.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij logeren met veel plezier op uw park. De bungalows zijn comfortabel en de ligging van het park is heel fijn. Een advies over de schoonmaak va de bungalow: zo op het oog is de bungalow netjes maar, het zou goed zijn de bungalow in de winter een echte schoonmaakbeurt te geven. Ook de plafonds even ragen en vooral achter de verwarming en naast de nachtkastjes het stof weghalen! Voor het overige komen wij elk jaar graag weer terug op uw park.
8
Naam: Willy Muilwijk
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In januari is alles een dooie boel. Vanwege verbouwing van onze badkamer zijn we naar Hoenderloo gevlucht. Slecht weer en bijna alle restaurants gesloten. Toch wel naar ons zin gehad. Het allerleukst vonden wij vogels kijken en af en toe een eekhoorn. De Vlaamse gaai en specht zien we thuis ook wel eens maar wat ons heel vrolijk maakte was een stelletje kuifmezen. Nooit In Het echt gezien en nu 2x daags bij het voederen. We hopen nog eens in een beter seizoen te komen en dan meer van de prachtige natuur te kunnen genieten.
8
Naam: J.A. Lagerwaard
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust en service
9
Naam: Erik Becking
Datum: 23 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Tot de volgende keer!!!
8
Naam: Willy-janda Linders
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor de huishoudelijke dienst erg veel stof op de infraroodkabine op de slaapkamerkast en onder het bed
10
Naam: Ewald Garritzen
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super mooi park mooie huisjes toppie grtz
Toon meer reviews